Glasbedrijf

Vlak glas

Vanzelfsprekend bieden wij u een volledig assortiment vlakglas. Al zo'n pakweg 30 jaar is (vlak)glas een belangrijk onderdeel van onze winkel/bedrijf. Of het nu gaat om vervanging bij reparatie of om een verbouwing / nieuwbouw, wij leveren graag uw glaswerk. Maar ook voor glas in vele andere toepassingen bent u bij ons aan het juiste adres In onze winkel vindt u vele voorbeelden en stalen van glas. Kom gerust eens vrijblijvend kijken! Van het opmeten tot en met inzetten van uw glaswerk, één contactpersoon; TWAN.

Isolatieglas

Isolatieglas is er in vele soorten en maten. Waar het in de beginjaren ophield bij 'dubbel glas' zijn de mogelijkheden en opties tegenwoordig haast eindeloos. Naast de HR++ BEGLAZING ook geluidswerende beglazing of triple glas (drie laagse) variant is er tevens keuze uit o.a. veiligheidsglas, zonwerend glas, brandwerend en zelfs zelfreinigend glas. Mocht u door de bomen het 'glasbos' niet meer zien, ook hier adviseren wij u graag bij de meest optimale keuze. Ook bij u thuis of op lokatie gratis advies.

Gefigureerd glas

De mogelijkheden in gefigureerd glas zijn haast eindeloos. In onze winkel hebben wij een groot aantal stalen liggen, er gaat tenslotte niets boven een 'echt' voorbeeld. Daarnaast is er een ruime keuze uit diverse boeken van gerenomeerde producenten. Gefigureerd glas is vanzelfsprekend ook als isolatieglas (dubbelglas) leverbaar.

Wij betrekken ons gefigureerd glas onder andere van de volgende producenten:

  • AGV-Glaverbel
  • Pilkington
  • Saint-Gobain
  • Lamberts GmbH

Glas in Lood

Het échte vakwerk in glas blijft natuurlijk het oude vertrouwde glas-in-lood. Naast restauratie van bestaand glaswerk, komt een steeds groter deel uit nieuw glaswerk ten behoeve van nieuwbouw in 'jaren 30-stijl'. Naast het vakwerk van glassnijden en solderen is natuurlijk het ontwerp een belangrijk onderdeel. Geïnspireerd door o.a. de jaren-30 Art-deco en Jugendstil hebben wij een groot aantal voorbeelden voor glas-in-lood. De juiste stijl en uitstraling is tenslotte waarvoor u kiest bij glas-in-lood.

Specials 

Ook voor speciale (maatwerk) opdrachten kunt u bij ons terecht. Dankzij onze eigen glassnijderij kunnen wij ook kleinschalige speciale opdrachten voor u invullen. Leg uw vraag / uitdaging aan ons voor, en wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen. Kunnen we eventueel een klus zelf niet uitvoeren, dan helpen wij u graag verder op weg in 'glasland'. Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij u vaak naar de juiste vakspecialist doorverwijzen.